Zgjedhje Impresive Per qdo Dite

Sherbimet Tona

 • Döner Viçi
 • Döner Pule
 • Döner Bibe
 • Qebapa
 • Pleskavica
 • Döner Viçi Familjar
 • Döner Pule Familjar
 • Qebap Viçi Familjar
 • Qebap Pule Familjar
 • Mish Të Bluar
 • KUALITETI I GARANTUAR
  PROVONI DHE BINDUNI VETVETË!

Lexo Më Shumë

Rreth Döner Kosova

Döner Kosova është e licensuar nga firma gjermane GOURMET DONER për Ballkan.

Döner Kosova bën shitjen e prodhimeve në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni.
Së shpejti edhe në gjithë Europën.

Doner Kosova merret me:

 • Prodhimet e Mishit Vendor
 • Döner Pule
 • Döner viçi
 • Döner bibe
 • Hamburger
 • Qebapa
 • Mish i Bluar
 • Lexo Më Shumë